web analytics

Am acceptat din nou provocarea Superblog

Superblog

După câțiva ani în care am făcut pauză, fiind prea ocupată cu ce mi-a aruncat viața în față, am zis că este momentul să fac un exercițiu de imaginație + scris și să văd cum mai stau la capitolul ăsta.

Deși sunt parcă și mai aglomerată decât înainte. Dar vedem ce o să fie. Ce poate să meargă rău? 🙂

De ce mă înscriu la Superblog?

Și ce modalitate mai bună de a exersa scrisul și creativitatea, decât să mă înscriu într-un concurs de blogging creativ? Și uite așa anunț acum că sunt competitor în cadrul Superblog.
Nu particip pentru premii, ci pentru marele premiu, acela de a-mi exersa abilitățile scriitoricești în domenii foarte diferite. Și totul într-un timp scurt, sub presiunea orei 23.59, când este deadline-ul pentru articole.

Ce înseamnă Superblog pentru blogul meu?

Înscrierea mea în competiție înseamnă că vor apărea mai multe articole cu situații fictive, cu personaje imaginate și cu produse reale. Sau poate că situațiile sunt reale și personajele la fel. Cine ar putea să facă diferența între creativitate și realitate? Vom vedea.

Acest blog a mai văzut Superblog la viața lui și a supraviețuit și a spus povestea mai departe și altora. Dacă ești curios să citești câteva dintre articolele înscrise în competiție, uite AICI.

***

Acestea fiind zise, wish me luck la scris și la scântei creative. 🙂

Superblog

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu