web analytics

Alerg pentru mama – Cros caritabil

Cros caritabil

Am aflat despre un cros caritabil la care te încurajez să te înscrii, pentru că ai ocazia să ajuți un segment sensibil de populație! Crosul caritabil ”Alerg pentru mama” are 2 obiective principale: să promoveze sănătatea prin miscare și să susțină o cauză socială: sprijin pentru mamele și copiii ce sunt victime ale violenței în familie.

CARE ESTE SCOPUL CROSULUI, DE FAPT?

Se dorește o participare într-un număr cât mai mare, pentru a răspunde unei nevoi acute: nevoia de siguranță a mamelor fugite de acasă, ce sunt adăpostite la Casa ADRA. Acest adăpost a fost deschis în 2009, iar toate serviciile primite aici sunt gratuite (cazare, tichete sociale pt achizitionarea hranei, produse de igiena persoanala, curatenie, consiliere psihologica, consiliere sociala, consiliere in cariera, rechizite pentru copii, decontare medicamente etc.). Din 2009 pana in 2021, au fost asistate peste 3.552 de mame si copii, victime ale violenței în familiei, dintre care 1.015 au primit găzduire la ”Casa ADRA”.

UNDE ARE LOC CROSUL?

Crosul se va desfășura în 10 orașe din țară: Arad, Brașov, București, Chișinău, Cluj-Napoca, Iași, Pitești, Sibiu, Tg-Mureș, Timișoara, pe trasee prestabilite, înșă se poate alerga și pe un traseu ales de participant, în alte zone din țară.

SE POT ÎNSCRIE ȘI COPII?

Da, pot participa și copiii la acest maraton. Mai jos sunt câteva informații referitioare la acest aspect. Dacă dorești mai multe informații, vei găsi mai jos în articol paginile de social media unde poți adresa întrebări.

UNDE GĂSESC INFORMAȚII DESPRE EVENIMENT?

Poți găsi toate informațiile necesare pe Facebook și pe Instagram. De asemenea, poți trimite mesaje pe aceste pagini, iar cineva îți va răspunde la nelămuriri.

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100078290284432

IG: https://www.instagram.com/alergpentrumama/

Detaliile de înscriere aici: https://amicus.ro/evenimente/crosul-caritabil-alerg-pentru-mama

SUNTEM ÎN ETAPA a II-a de ÎNSCRIERE

S-a intrat în a doua perioadă de înscriere la crosul caritabil ,,Alerg pentru mama”, care se desfășoară în perioada 23 Februarie – 5 Martie (ziua crosului).
Dacă te înscrii acum, vei putea alege doar pachetul STANDARD, care conține: medalie, diplomă și număr de alergător.
Donația percepută în perioada 23 Februarie – 5 Martie (data evenimentului) este de minim 30 de lei.
Cei care aleargă pe un traseu la alegere, vor primi doar diplomă și număr de alergător (virtual), trimise prin email.
După ce te-ai înscris, ai la dispoziție 48 de ore pentru a trimite donația, ca înscrierea ta să se poată lua în considerare. Banii vor intra direct în contul celor de la – ADRA ROMÂNIA.
Alătură-te și tu în alergarea către noua casă!

Dacă nu te-ai înscris încă la cros, accesează link-ul https://amicus.ro/apm/ și aleargă pentru mama!

Cros caritabil

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu