web analytics

Află de la WordPress Light când se întâmplă ceva pe site-ul tău

WPLight

Atunci când ai un blog, regula spune că trebuie să răspunzi în aceeași zi comentariilor. Asta ca să îți fie ție bine și să ții aproape cititorul. Astfel, poți crea o relație cu el, și așa ții cititorul aproape, iar ție îți este bine. Dar știi asta deja, nu? Bloggerii de pe WordPress au un ajutor în plus acum.

Cum setezi WPLight?

Vrei să primești notificări imediat ce îți comentează cineva pe blog, dar, din experiență, știu că pe mail intră destul de greu notificările. Între timp, cititorul a ieșit deja de pe site-ul tău. Giulio Pons din Milano, Italia s-a gândit că ar fi frumos chiar să primim notificările în timp util. Așa că a creat WordPress Light, un gadget care te ajută să fii on top of things cu blogul tău. WPLight îți permite să primești notificări prin linkuri atunci când un vizitator are o activitate pe site-ul tău. Află din video de mai jos ce trebuie și cum trebuie să faci.

Cum te poate ajuta, de fapt, WPLight?

Prin urmare, poți să faci WPLight să lumineze atunci când ai comentarii ce trebuie aprobate. Sau dacă ai un magazin online, poți să faci gadgetul să lumineze atunci când ai comenzi noi. Sau dacă ai o revistă cu mai mulți autori, lumina poate licări atunci când sunt articole noi ce așteaptă să fie aprobate. Sau poate vrei să ai blogul actualizat mereu, așa că lumina te poate anunța când sunt actualizări disponibile. Ai foarte multe posibilități la îndemână cu acest gadget.

WordPress are un plugin care permite conectarea cu lampa și care o face să clipească în funcție de reguli prestabilite, așa că nu e nevoie să scrii nici un rând de cod. E interesant nu? Dacă vrei să apară pe piață produsul, intră aici și susține proiectul. Tot pe linkul acesta vei găsi mult mai multe detalii despre gadget. 🙂

Sursă de informare și sursă media:

geeky-gadgets.com

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu