web analytics

Cine mi-s

Rahela Adina

CINE SUNT? Pentru prieteni sunt RA. Pentru mine sunt atât de multe, iar pentru ceilalți sunt o necunoscută într-o ecuație pe care unii aleg să încerce să o rezolve, alții preferă să păstreze distanța. Ambele variante sunt ok pentru mine.

DE UNDE SUNT? Sunt dintr-un oraș extraordinar de frumos, plin de verde, cu dealuri și poienițe, lacuri și alte minunății care te fac să iubești locul acela, loc în care revin cu drag de fiecare dată. Piatra Neamț mai exact.

UNDE MĂ DUC? Încă nu am aflat, dar sunt pe un drum. Al meu. În general mă țin de el. Dar se mai intamplă să o mai iau și pe arătură.

CE VREAU DE LA VIAȚA ASTA? Fericirea e relativă, dar știu că, atunci când călătoresc, sunt cel mai aproape de sentimentul acesta. Visul meu este să călătoresc peste tot în lumea asta, să mănânc mâncăruri locale de care nu am mai auzit, să cunosc oameni extraordinari și să fac fotografii. Și dacă aș putea face toate astea alături de fiul meu…totul ar fi PERFECT.

PE BLOGUL ĂSTA…voi scrie despre ce mi se va părea mie relevant. 🙂 Oameni, animale, sentimente, nemulțumiri, recomandări, propuneri, întâmplări, de-ale vieții, natură, știri etc. Fețe ale imaginarului sau realității. Fie în cuvinte, fie în imagini.

Dacă reprezinți o agenție de publicitate sau, pur și simplu, ai o propunere de colaborare, scrie-mi pe rahela.petrescu@gmail.com și promit să revin cu un răspuns cât de repede pot.

Mulțumesc,

Rahela

 

2 Comentarii

 • Reply Tatiana 4 ianuarie 2016 at 11:11 pm

  Apreciez dorinta ta de a calatori peste tot dar sa maninci toate mincarurile locale nu cred ca ai sa poti …poate numai sa le gusti . Spun asta pentru ca la tv la noi sint doua emisiuni cu doi tipi care calatoresc toata lumea si ne arata mincaruri de pretudundeni (a fost si in Romania ). Crede-ma ca nu toate sint barem placute la vedere dapoi la gust .

  • Reply Rahela 5 ianuarie 2016 at 12:13 am

   Hahaha! True faza cu mâncărurile. Dar cine a zis că vreau să le încerc pe toate? N-aș mânca caracatiță, de exemplu sau pește crud sau carne în sânge sau cine știe ce alte tocănițe de măruntaie. :)) Și totuși…în continuare îmi doresc să călătoresc și să încerc mâncăruri locale :))
   Ador să mă uit la emisiuni despre călătorii din toată lumea care prezintă și bucătăria locală și cum să gătești ca ei. Dacă aș avea TV cred că numai la așa ceva m-aș uita. 🙂

  Scrie un comentariu