web analytics

About

 

CINE SUNT? Pentru prieteni sunt RA. Pentru mine sunt EU, iar pentru altii sunt o necunoscuta intr-o ecuatie pe care unii aleg sa o rezolve, altii nu. Ambele variante sunt ok.

DE UNDE SUNT? Sunt dintr-un oras extraordinar de frumos, plin de verde, cu dealuri si poienite, lacuri si alte minunatii care te fac sa iubesti locul acela, loc in care revin cu drag de fiecare data. Piatra Neamt mai exact.

UNDE MA DUC? Inca nu am aflat, dar sunt pe un drum. Al meu, personal. In general ma tin de el. Dar se mai intampla sa o mai iau si razna.

CE VREAU DE LA VIATA ASTA? Fericirea e relativa, dar stiu ca atunci cand calatoresc sunt cel mai aproape de sentimentul acesta. Visul meu este sa calatoresc peste tot in lumea asta, sa mananc mancaruri locale de care nu am mai auzit, sa cunosc oameni extraordinari si sa fac fotografii. Si daca as putea face toate astea alaturi de fiul meu…totul ar fi PERFECT.

PE BLOGUL ACESTA…voi scrie despre ce voi dori eu, evident. ­čÖé Oameni, animale, sentimente, nemultumiri, propuneri, intamplari, de-ale vietii, natura, stiri etc. Fete ale imaginarului sau realitatii. Fie in cuvinte, fie in imagini.

Enjoy! ­čÖé

RA

 

0 Comentarii

Scrie un comentariu