web analytics

15 MUST HAVE -uri pentru casă

tastatura smarphone

Sunt cel mai mare fan al invenţiilor menite să îţi uşureze viaţa. Căutând pe internet chestii interesante pe care le-aş putea cumpăra, am descoperit câteva chestii simpatice pe care dacă le-aş avea în faţa mea, le-aş cumpăra pe loc.

must have priză

Cum ar fi picioarele acelea de pat cu priză încorporată. Is that cool or what?

Cei care mă cunosc bine, ştiu că uit mereu unde îmi pun telefonul sau cheile. M-au sunat de multe ori diverse persoane să îmi spună că telefonul meu e la ele. Uneori şi necunoscuţi (pe această cale le mulţumesc pentru faptul că nu şi-au însuşit telefonul). Aşa că un gadget care m-ar ajuta să le găsesc pe loc ar fi magnific, magic!

Pixie sensor

Nu vă enervează când amestecaţi mierea într-o cană şi apoi daţi drumul linguriţei, care se scufundă cu totul în cană? Ce faci? Bagi degetele în ceai după linguriţă? Murdăreşti altă linguriţă ca să o recuperezi pe cea iniţială? Aşa vei avea de spălat 2 linguriţe în loc de una. Am găsit tot aici şi o linguriţă cu codiţă specială pentru agăţat pe marginea cănii. Cool!

linguriţă ceai

N-aş spune nu nici ştecherului inteligent şi nici proiectorului pentru biciclişti care ar fi perfect pentru Vlad.

must have proiector bicicleta

Apropo de Vlad, şi-a făcut lista pentru Moş Crăciun. A scris acolo şi ce vrea să primesc eu de la Moşul. Ce credeţi? Ceva pentru bucătărie. :)) I-aş propune Moşului să îmi aducă tigaia asta.

tigaie must have

Care sunt invenţiile pe care aţi dori să le aveţi?

 

Trimite prietenilor

S-ar putea să-ți placă și...

0 Comentarii

Scrie un comentariu